Счетоводна кантора "Адис Финанс" ООД

За нас

Нашият екип се състои от опитни професионалисти в областта на счетоводните услуги и консултирането.


Ние извършваме еднократни и абонаментни счетоводни услуги, данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации.


Основните ни принципи са спазването на добрите практики и индивидуалния подход към всеки клиент.


За нас Вие КЛИЕНТЪТ стоите на първо място, затова нашата основна задача е да градим и задържим Вашето доверие и лоялност.


Стремим се да задоволим Вашите потребности, бързо и компетентно да отговорим на Вашите нужди и да решим Вашите проблеми.


Нашите усилия са насочени изцяло към предоставяне на качествена услуга, на разумна цена, получавайки максимална полза за Вашия бизнес.


Мисията ни е: "Успехът на нашите доволни клиенти!


Ценности ни са:

  • знанието и опита - ценността на нашите знание и опит е не само в трупането им, но и във възможността да ги споделяме там където е нужно.
  • качество и коректност - качеството е не само способността навременно и професионално да се удовлетворят потребностите на клиентите, но с коректност в отношенията, да се разберат проблемите в дълбочина и да се вземат адеквакни мерки за разрешаването им.
  • доверие и сътрудничество - стремим се да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ.​


Ние държим на Вас нашите КЛИЕНТИ и искаме да получавате това, от което се нуждаете. Затова търсим непрекъснато обратна връзка и се стремим да се развиваме и променяме в съответствие с Вашите потребности.Защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679


От 25 май 2018 г., във всички държави членки на Европейския съюз, започна прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент относно защитата на физическите лица във връзка с обработването и свободното движение на лични данни.

В тази връзка бихме искали да Ви информираме, че ние от фирма „АДИС ФИНАНС“ ООД, като отговорна компания, която следва всички законови изисквания и регламенти, предприехме необходимите мерки, за да отговаряме напълно на новия европейски регламент.

В нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ сме описали подробно какви лични данни обработваме, посредством какви взаимоотношения, как ги използваме, съхраняваме и защитаваме.


 

Бързи Връзки